- OnsdagKväll

Nu sitter jag vid datorn ännu en gång lite pga att jag inte har något att göra och lite för att jag vill fördröja tiden. Har verkligen jätte tråkigt. Dagen har jag spenderat för det mesta tillsammans med min mamma hon har blivit lite poker galen på sista tiden haha. Sitter och väntar på att klockan ska bli 12 för då kommer min älskade hit såklart haha bättre sent än aldrig ju. Ska följa med honom till Malmö imorgon 9 på morgonen så det gäller ju att kunna somna i rätt tid också men det ska säkert gå bra, han har ju jobbat hela dagen så han är säkert trött. LÄNGTAR allt för mycket till sommaren nu min pappa sitter och pratar om det hela tiden och då bara längtar man ju till värmen. Ska förmodligen till Bularien tillsammans med mamma, pappa & Norit nu i sommar det blir kul ! Ska bara få mamma att hålla det också att hon följer med annars blir det jag och Norit bara.
Började prata med Diana också idag en underbar och snäll tjej med det bästa hjärtat i världen. Det va super längesen vi pratade pga att jag haft rätt mycket att göra och sånt så ska förmodligen vara med henne imorgon på kvällen SUPERKUL!



En fin bild på mig som Diana tog hemma hos henne , man kan hitta lite saker där uppe på garderoben haha.

Nu ska jag nog lägga mig och fördröja tiden framför Tv:n lite tills han kommer .
NATTINATTI  !

Onsdag morgon.

Fick in vinnarbidraget inatt av Emma 14 år en tjej från Umeo tror jag det stavas. Grattis till dig !
Hade inte räknat med att det skulle gå så snabbt och klara dem sakerna men hade väll fel antar jag. Nästa tävling kommer inte vara så stor utan lite produkter , presentkort och sånt men mycket lättare tävlingar. Sitter hemma just nu och är hur trött som helst min lillasyster ska ju tvunget vakna så tidigt. Norit har precis också gått iväg han ska och jobba tråkigt. Funderar på att göra mig en super god kaffe latte men det kommer nog inte hända eftersom jag är för lat för det. Idag händer det inte någonting faktiskt, ska förmodligen bara sitta hemma och sega mig. Nu ska jag gå och titta på lite tv med syrran.. Höres sen och grattis ännu en gång Emma =)

Om ni har några förslag på något jag ska lotta ut är det bara att lämna en kommentar så ska det nog gå att ordna..


TÄVLINGEN!

Äntligen har jag fått sätta mig ner vid datorn och tänkte börja förklara reglerna inför tävlingen, den startar såklart direkt nu när jag är klar med inlägget. Det är en rätt rolig tävling denna gången inte för lätt men över rolig. Vinnaren vinner en mobil Sony ericsson C510 riktigt snygg mobil med lite ovanliga funktioner.

Sähär ser den ut !

TÄVLINGEN:

Nu blir det lite uppgifter som ni ska gå ut och göra. Ni ska även fota dessa sakerna och skicka till mig på [email protected] den som skickar in fotona först är den lyckliga vinnaren av mobilen.
 

1. Skriva sitt namn på ett papper baklänges och sätta i pannan.
2. Skriva ditt namn med grankottar
3. Ta foto utanför din skola tillsammans med din mentor/lärare
4. Hitta någon främling på stan be han/hon hålla i en lapp där det står tävling. (fota utanför en affär där affärens namn syns tex H&M eller liknande)
5. NU ÄR DU KLAR SKICKA IN DITT BIDRAG SÅ FORT SOM MÖJLIGT FÖRST TILL KVARN VINNER !

Glöm nu inte att ta foto på alla uppgifterna och skicka till mig.

LYCKA TILL!!


- Tisdag 17/3-09

Har inte kunnat blogga under dagen för jag har varit med min kära pojkvän hela dagen. Det va lika underbart som vanligt. Ska bli lite bättre när det gäller foto & sånt också. Det har väll varit en rätt vanlig dag idag faktiskt, som vanligt så låg han och sov medans jag gick ner och ordnade lite toast och kaffe den bästa frukosten man han ha ^^ ! Kan ju råda er från att inte spela bingolotto någon gång för det ska jag inte göra om. Vinner ju för bövelen ingenting och då är det såklart inte roligt. Men det va såklart en rolig känsla i kroppen sitta och spela bingo tillsammans. Nicolina skulle kommentera det via sms då att spela bingo med varandra gör man när man varit gifta länge och är gamlingar men jag och Norit är lite speciella. Sen har vi gjort en massa mer som verkligen inte någon av oss brukar göra men vafan lite skojj får man ha man lever ju bara 1 gång men det är ju såklart lite hemlisar mellan oss hihi*
Nu som vanligt är klockan mycket och jag kan inte sova utan honom , men vissa dagar tvingas man med det också.
Sitter och kollar lite på internet nu efter en snygg bikini kan behövas denna sommaren. Har rätt många planer nu för denna sommaren hoppas dem håller bara men det ska dem nog göra. Hittade en AS snygg på www.nelly.se



SNYGG ? jepp


Nu ska jag dra mig tillbaka till min kära säng och tv:n bloggar förmodligen imorgon när jag vaknat och så kommer även förklara hur den första tävlingen kommer att gå till då. Den kommer inte vara lätt men allt för rolig.
GODNATT !

Ingen rubrik

Sitter och väntar på att Vlorina ska skicka ett sms att hon är vaken men nej hon är en liten sömntuta  hon. Har otroligt tråkigt och längtar tills hon kommer hit. Ikväll ska vi spela BINGOLOTTO haha. Det gör vi bara för det är en liten rolig sak bara men det är även en dyr rolig sak. Jag sitter och tänker på att jag är hur suen som helst på frukost nu men jag orkar verkligen inte gå ner dit just nu för kallt & långt. Har hittat lite gamla låtar som har varit så poppis en gång i tiden, riktigt mysigt att sitta och lyssna på dem igen efter så lång tid. Snart är det avfärd till Norge med mamma, Linda och Norit förmodligen. Nu ska jag gå ner och äta och sen ska jag nog bröja göra mig i ordning så Vlorina bara kan dyka upp haha, hon ska ju följa med och köpa bingolottorna den stackaren! hehe bilden är från samma dag som förra bara det att Nelly håller i kameran haha.

Ha en bra dag allihopa ! =)

- 14/3-09

Då va det söndag igen dagarna går allt för snabbt enligt mig. Nu va det ett tag sen jag bloggade här så nu är det bara att dra igång denna bloggen igen av olika skäl. Kommer även att börja med lite tävlingar här på bloggen någon gång under nästa vecka.
Nu sitter jag bara här och skriver av mig ska förmodligen snart gå och lägga mig och titta på tv lite och somna in sakta. Har blivit så van vid att sova med Norit varje kväll men när jag inte gör det så är det så svårt att somna. Ligger vaken tills det verkligen börjar svida i ögonen sen klarar jag inte av att ha dem öppna helt enkelt. Idag har jag inte gjort allt för mycket har för det mesta bara legat i min säng och tittat på tv. Träffade Norit också en liten stund under kvällen han kom hit men kunde tyvärr inte sova här eftersom han jobbar imorgon bitti tråkigt tycker jag. Nicolina kom också förbi en stund efter Norit hade varit här och tog en kaffe med mig sen skulle hon vidare ut och supa till det lite. Idag vet jag faktiskt vad jag ska göra det brukar jag inte veta en söndag just för det är ingen speciell dag. Vlorina som då är Norits syster kommer hit under dagen så det blir väll sitta och prata och ha super trevligt med henne vilket vi alltid har. Hon är verkligen en underbar person och riktigt rolig. Sen när jag har varit klart med henne och pratat ur mig en massa så kommer Norit och ska sova här, SUPER skönt för jag har ju inte sovit med honom på ett tag så det ser jag verkligen fram emot. Det blir väll att vi spelar lite UNO vilket vi har blivit helt besatta i. Bilden ovan är jag och min lillasyster Nelly när vi va ute och lekte i tivoliparken när det va snö vilket alltid är lika rolig tills man blir kall och våt om fötterna.



Nu ska jag lägga mig framför Tv:n
Godnatt!

RSS 2.0